Sutil

Sutil

Praktisch

Hoe het in zijn werk gaat

Ik krijg een aanvraag van je via email met:

Una foto de la persona a la que se le realiza la canalización. Es importante que aparezca sola y que se vean bien los rasgos faciales; mi preferencia personal es que mire a la cámara.

Geboortedatum de la persona a la que se realiza la canalización. En caso de que la persona haya fallecido, pido también la fecha de su muerte.

Vragen:er mogen zoveel vragen gesteld worden als gewenst, over diverse thema’s.

Heel waarschijnlijk zal ik je ook wat achtergrond informatie vragen, vooral als we elkaar niet persoonlijk kennen, en afhankelijk van de inhoud van de vragen. Dit kan nuttig voor mij zijn om een verbinding met jou en jouw situatie te kunnen maken.

Als eenmaal de uitwisseling van informatie gedaan is, krijg je een bevestiging van je aanvraag via email met de gegevens van mijn bankrekening. Na het ontvangen van jouw betaling heb ik twee weken de tijd om de afstemming te maken, en als PDF bestand naar jou te sturen.

Feedback

Ik stel het hoog op prijs om wat feedback van jouw kant te krijgen, waarin je mij vertelt wat voor effect de afstemming op jou heeft gehad en waarin je opmerkingen kwijt kunt, positief of negatief, en uiteraard vragen. Dit hoeft niet gelijk na de afstemming te gebeuren, maar ik vind het wel belangrijk dat je er even wat tijd voor neemt om dit rustig te doen

Tarieven

Alle soorten afstemmingen hebben hetzelfde tarief.

Standaard prijs: 65 euro’s

Precio rebajado (para aquellas personas a quien aplique): 45 euros