Sutil

Sutil

Wat is Luisterkind

Luisterkind is een methode die gecreëerd is door Diana Hendriks van Beaumont, Nederlands schrijfster, orator en trainer, om een verbinding te maken met het hogere zelf van een persoon. Deze verbinding wordt gemaakt door middel van een afstemming die de luisterkindwerker doet, zonder de noodzaak van een fysieke ontmoeting. Het feit dat de afstemming op het hogere zelf van de persoon wordt gemaakt, maakt deze methode uniek in vergelijk met andere vormen van healing, zoals Akasha Kronieken, Healing, Reading of Reiki, waarbij de afstemming of kanalisatie vaak ook op de gidsen van de persoon gemaakt wordt.

Wat is het Hogere Zelf

Het Hogere Zelf is ons goddelijk wezen, dat zelfs verder gaat dan onze ziel. Het is de versie van ons zelf in zijn hoogst mogelijke trilling. Het neemt al de kennis waar van het traject van onze ziel in al haar vorige, huidige en toekomstige levens, maar ook zelfs in haar bestaan voor en na haar doorreis op deze aarde. Door dit oneindig brede begrip, dit inzicht, kan het Hogere Zelf naar onze huidige zorgen kijken met grote relativiteit en openheid. Het werpt een blik op ons, die vervuld is van onvoorwaardelijke liefde van het hoogste niveau.

Wat als ik hier niet in geloof?

Het kan zijn dat al deze woorden niet bij jouw geloof of gedachtegoed passen. Zelfs in dat geval kun je profiteren van zo’n afstemming, op de volgende manier: wij kunnen de bron waarmee ik een verbinding maak als ‘jouw energie’ benoemen, of als een versie van jou die voorbij de materie gaat, of zelfs als jouw onderbewustzijn. Dat onderbewustzijn, dat jou ooit heldere dromen bracht, of je aan een dierbare persoon liet denken, precies voordat diegene jou ging bellen.

Waarom de naam Luisterkind

De reden dat Diana Hendriks van Beaumont koos deze naam is dat zij tijdens een afstemming hem kreeg.

De Luisterkind methode is niet alleen voor kinderen bedacht, maar voor mensen van allerlei leeftijden en in allerlei situaties. Luisterkind is dan ook een naam die direct aanspreekt bij het innerlijke kind van elke persoon, dat is die pure energie vol potentieel die in elk van ons trilt.

Onderbewust en energetisch genezen: dubbele winst

Als eenmaal de verbinding met je Hogere Zelf of je energie is gemaakt, dan krijg ik informatie die zich baseert op het moment waarop je nu leeft, en die antwoord geeft op de vragen die je mij van te voren gesteld hebt. Dat kan zijn in de vorm van sensaties, emoties, beelden en/of woorden. Elke vraag brengt een specifieke energie met zich mee die ik in een antwoord kan vertalen, meer of minder concreet, en die zich als een reflectie, advies of ondersteuning kan manifesteren. Hierdoor kun je een liefdevollere en bredere kijk op de situatie krijgen. Maar dit houdt hier niet op. Onafhankelijk van of je nu wel of niet de afstemming krijgt te lezen, er wordt op energetisch niveau een healendwerk gedaan dat een vervolg in jouw leven zal hebben, op korte of langere termijn. Dit is alleen al mogelijk door de intentie waarmee je je vragen aan mij gesteld hebt, en doordat ik deze verbinding met jou heb gemaakt. Het is belangrijk om dit te beseffen, want er zijn boodschappen die soms deels of helemaal niet begrepen kunnen worden, afhankelijk van de emotionele staat van de persoon die ze krijgt. Maar het goede nieuws hierbij is, dat de Goddelijke intentie van dit werk het vermogen heeft om door veel emotionele en mentale barrières te gaan die ons soms tegenhouden bij groei en ontwikkeling.