Sutil

Sutil

Voor wie een Luisterkind afstemming aanvragen

Kinderen en Baby’s

Als ouders zouden wij graag op een ‘volwassener’ of bewuster niveau met onze (jonge) kinderen willen communiceren. Dit om hun processen of de oorzaak van bepaalde problemen in hun ontwikkeling en hun gedrag beter te kunnen begrijpen. Over het algemeen zijn de ouders, bij het aanvragen van een Luisterkind afstemming, diegenen die de vragen stellen waarop afgestemd wordt. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen, als zij dat willen, ook hun eigen vragen stellen.

Volwassenen

Een Luisterkind afstemming kan jou helpen in momenten van crisis, twijfel, ziekte, persoonlijke of professionele overgangsmomenten en/of je emotionele of spirituele zoektocht. Het is verenigbaar met elke andere soort therapie, juist omdat het uit je eigen bron komt, uit je hogere bewustzijn. Het is een extra ‘penseelstreek’ die jou kan helpen om naar dingen te kijken vanuit een hoger of meer onthecht standpunt, vrij van oordelen en tussenkomst van andere mensen. Het is werkelijk een verbinding met jezelf maken, maar dan op een ander vlak, dat uitsteekt boven alle emotionele lading die wij elke dag met ons meedragen. Ook al word ik als luisteraar en vertaler nooit helemaal helder als filter, de informatie die ik ontvang is uiteindelijk van jou en komt van een plek die gevuld is met licht, bewustzijn en liefde.

Mensen die niet kunnen praten of niet bewust communiceren

De Luisterkindmethode kan vooral gunstig zijn voor mensen die zich niet kunnen uitspreken door middel van taal, welke taal dan ook, vanwege ziekte, coma of een beperking. Deze mensen zijn vaak juist vol verlangen om zich net als wij te kunnen uiten, en precies daarom zijn de afstemmingen die op hen gemaakt worden bijzonder vloeiend en spontaan.

Kinderwens

Een Luisterkind afstemming is ook mogelijk als je moeite hebt met zwanger worden of als je al te lang zit te wachten op dat magische moment. Ook als je wat informatie zou willen krijgen over jouw proces hierin, onafhankelijk van wat dokters en statistieken jou vertellen. Het kan dan wat ruimte creëren voor hoop binnen in je, als je een verbinding kunt maken met de ziel van je mogelijk toekomstige baby. Ook het maken van een verbinding met jouw hogere energie, kan je antwoorden geven.

Bijvoorbeeld welke aspecten van jouw leven meer tot bloei zouden mogen komen, of op welk gebied van je alledaagse leven je hulp kunt gebruiken om in de richting te gaan van dit gewenste ouderschap. Wat ook het eindresultaat van jouw proces zal zijn, in deze momenten van onzekerheid kun je profiteren van een perspectief dat vrij is van sociale etiketten, overtollige ballast van eerdere generaties in jouw stamboom, of irrationele blokkades of angsten die de doorstroom hinderen van je lichamelijke cycli.

‘Levensbrug’ – Afstemmen op Overledenen

De lijn tussen de verschillende niveaus van bewustzijn en de verschillende dimensies wordt steeds dunner. Dit maakt dat de verbinding met de overledene tegenwoordig veel makkelijker is dan wij ons kunnen voorstellen. Het kan zijn dat een dierbaar persoon van je niet meer dicht bij je is op het fysieke niveau, maar dat je zijn aanwezigheid kunt voelen op heel verschillende manieren, of op bepaalde momenten: fysieke sensaties, onverklaarbare geluiden, heldere dromen, voorgevoelens, ‘toevallen’… Met behulp van een Levensbrug Luisterkind afstemming kun je je met die persoon verbinden op een bewustere en uitgebreidere manier, door de gewenste vragen te stellen. Diegene zal blij zijn dat je de intentie hebt om met hem/haar te communiceren, en zal je heel graag antwoord geven, en de staat van zijn, waarin diegene verkeert, met jou willen delen.

Geboortetrauma Verwerking

Heb je het gevoel dat de manier waarop je in deze wereld aankwam, of de manier waarop je van een van je kinderen beviel traumatisch was, of vermoed je misschien dat bepaalde moeilijkheden in je leven of die van je kind misschien te maken kunnen hebben met het moment van jouw/hun geboorte? Het is mogelijk om deze wonden te verwerken en ze te overstijgen door middel van een Geboortetrauma Luisterkind afstemming. Zo'n afstemming kan positief werken op zowel de moeder als het kind, ongeacht op wie van de twee de afstemming gericht wordt.

Auralifters en Spirits

Net zoals bij onze overledenen, zijn er zielen die ons vanwege energetische affiniteit kunnen begeleiden en een tijdje bij ons blijven. Onafhankelijk van of hun invloed op ons positief of negatief zal zijn, het is soms nodig om met hen in dialoog te gaan om hen naar het Licht te begeleiden. Door de redenen van hun gehechtheid aan ons te begrijpen, kunnen wij hen bevrijden en laten begrijpen dat die ‘samenleving’ niet meer van toepassing is. Ook onszelf bevrijden we van de trilling die hen aantrok, wanneer wij ons bewust worden van de blokkades die deze trilling veroorzaakt. Zo kunnen wij ermee aan de slag gaan. 

Wij kunnen ook communiceren met de spirituele gidsen van de persoon. Dit kunnen overledenen zijn die heel dierbaar waren en die haar, daarom, op een gunstige manier begeleiden en niet weg hoeven te gaan. Maar het kunnen ook lichtwezens zijn zoals engelen, opgestegen meesters of buitenaardse wezens.

Zuivering van Ruimtes

Net zoals wij ons energetisch veld (ons aura) kunnen zuiveren, kunnen wij ook fysieke ruimtes van zware of geblokkeerde energieën bevrijden. Door middel van een zuivering sturen wij die energieën naar het Licht, en op die manier maken wij ruimte zodat onze eigen energie zich kan uitbreiden en zich in hoge trilling kan manifesteren in de ruimte waar wij wonen of werken, en zelfs in een ruimte waar wij met vakantie zijn.